Smart, Smooth & Safe

Kuinka autamme tekemään liiketoiminnastasi kannattavaa?

NORIAN tarjoaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja kilpailukykyisen hintaan ja antaa arvokkaita neuvoja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Modernit järjestelmät, automaatio-osaaminen ja jatkuva kehittäminen osana palvelua takaavat sinulle matalammat kustannukset. Nimetyt yhteyshenkilöt ja sähköiset työkalut tekevät asioinnista helppoa ja sujuvaa.

Haluamme olla kumppani, joka auttaa parantamaan kannattavuuttasi. Palvelumme on joustavaa ja mukautuu sekä nykyisiin että tulevaisuuden tarpeisiisi.

Tarjoamme hyvän hinnan ja korkeaa laatua.

NORIANin toimintamalli perustuu talouden prosessien jatkuvaan kehittämiseen. Jatkuvan kehittämisen keskeisimmät osa-alueet ovat:

  • Henkilöstö (osaaminen, sitoutuminen, kulttuuri)
  • Järjestelmät ja automaatio (älykkäät ratkaisut & robotiikka)
  • Palvelumalli (kuinka työskentelemme asiakkaidemme kanssa)
bild-jessica

Mitä tämä tarkoittaa

Millaisia tuloksia voit Norianin asiakkaana odottaa

Asiakastarpeet ovat yksilöllisiä ja palvelumme mukautuu aina asiakkaan lähtötilanteen ja tarpeen mukaan. Tiimimme työskentelee kanssasi lisätäkseen tehokkuutta ja käytännön rutiineja. Parhaat tulokset syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Oletko avoin muutoksille ja parhaille käytännöille?

Tuloksia, joita voit saavuttaa asiakkaanamme.

40% Matalammat kustannukset

40%

35% Prosessikehitys

35%

15% Palvelun laatu

15%

50% Älykäs automaatio

50%

Alenna kustannuksiasi

Nearshore-palvelumallimme mahdollistaa hyvän hinnan laadukkaalle ja osaavalle palvelulle. NORIANin palveluiden avulla vähennät hallinnollisiin tehtäviin sitoutunutta pääoman tarvettasi.

Prosessikehitys

Ota hyöty parhaista käytännöistä, jotka syntyvät työskennellessämme yhdessä erilaisten asiakkaiden kanssa. Palvelemme asiakkaitamme useilla eri järjestelmillä ja useissa eri maissa. Yhteisenä kulmakivenä on automaatio-osaamisemme ja jatkuvaan kehitykseen pohjautuva yrityskulttuurimme.

Palvelun laatu

NORIAN tarjoaa asiakkailleen skaalaetuja ja kustannussäästöjä, samalla kun investoimme laatuun ja erikoisosaamiseen. NORIANilla on käytössään ISO-standardeihin perustuva laadunhallintajärjestelmä.

Ohjelmistorobotiikka

Ohjemistorobotiikan tiimimme on ensimmäisiä ja johtavia voimia Euroopassa. Ohjelmistokehittäjiemme avulla pääset käsiksi aina vaan kehittyviin automaation mahdollisuuksin.

Haluatko liiketoiminnastasi kannattavampaa? Aloitetaan keskustelu!

Toimipisteet

Olet aina tervetullut vierailemaan toimipisteissämme.

Henkilöstö

Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme

Työskentelemme kaikenkokoisten yritysten kanssa.

Discover a new way

Let’s get started on a profitable journey!

Reach out to us