Smart, Smooth & Safe

Kuinka autamme tekemään liiketoiminnastasi kannattavaa?

NORIAN tarjoaa kilpailukykyisen hinnan ja antaa arvokkaita neuvoja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Haluamme auttaa sinua tekemään liiketoiminnastasi kannattavampaa ja olemme halukkaat mukautumaan sekä nykyisiin että tulevaisuuden tarpeisiisi.

Saavutamme tämän digitalisaatiota hyödyntäen, älykkään automaation, near shore -palvelumallin sekä paikallisen asiantuntijuuden kautta. .

Tarjoamme hyvän hinnan ja korkeaa laatua.

NORIAN kehittää jatkuvasti palveluaan pystyäkseen tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan ja varmistaakseen palvelun jatkuvan kehittymisen. Strategiamme keskittyy kolmeen ydinelementtiin, jotka mahdollistavat jatkuvan kehittymisen;

  • Henkilöstö (osaaminen, sitoutuminen, kulttuuri)
  • Järjestelmät ja automaatio (älykkäät ratkaisut & robotiikka)
  • Palvelumalli (kuinka työskentelemme asiakkaidemme kanssa)
bild-jessica

Mitä tämä tarkoittaa

Millaisia tuloksia voit Norianin asiakkaana odottaa

Kaikki asiakkaat ovat yksilöllisiä ja luovat erilaisia tarpeita. Tämä vaatii mukautuvan tiimin työskentelemään yrityksesi kanssa lisäämään tehokkuutta ja käytännön rutiineja. Koemme, että parhaat tulokset syntyvät työskennellessä yritysten kanssa, jotka ovat avoimia muutoksille ja parhaille käytännöille sekä halukkaat käyttämään aikaa keskustellaksemme yhdessä tulevaisuuden kehitysmahdollisuuksista.

Tuloksia, joita voit saavuttaa asiakkaanamme.

40% Matalammat kustannukset

40%

35% Prosessikehitys

35%

15% Palvelun laatu

15%

50% Älykäs automaatio

50%

Alenna kustannuksiasi

Nearshore-palvelumallimme mahdollistaa hyvän hinnan laadukkaalle ja osaavalle palvelulle. NORIANin palveluiden avulla vähennät hallinnollisiin tehtäviin sitoutunutta pääoman tarvettasi.

Prosessikehitys

Olemme saavuttaneet parhaat käytännöt työskennellessämme yhdessä erilaisten asiakkaiden kanssa. Asiakkaamme käyttävät erilaisia ohjelmistoja, työskentelevät eri järjestelmillä ja toimivat eri maissa. Mekittävä tekijä prosessikehityksen taustalla on myös Lean-filosofiaan ja jatkuvaan kehitykseen pohjautuva yrityskulttuurimme.

Palvelun laatu

NORIAN tarjoaa asiakkailleen skaalaetuja ja kustannussäästöjä samalla, kun investoimme laatuun ja vaatimustenmukaisuuteen sekä erikoisosaamiseen. NORIANilla on ISO-standardeihin perustuva laadunhallintajärjestelmä.

Ohjelmistorobotiikka

Ohjemistorobotiikan tiimimme on ensimmäisiä ja johtavia voimia Euroopassa. Ohjelmistokehittäjiemme avulla pääset käsiksi aina vaan kehittyviin automaation mahdollisuuksin.

Haluatko liiketoiminnastasi kannattavampaa? Aloitetaan keskustelu!

Toimipisteet

Olet aina tervetullut vierailemaan toimipisteissämme.

Henkilöstö

Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme

Työskentelemme niin pienien kuin suurten yritysten kanssa.

Discover a new way

Let’s get started on a profitable journey!

Reach out to us