TARKOITUS, TEHTÄVÄ & VISIO

NORIAN tarjoaa taloushallinnon ulkoistus- ja automaatiopalveluja pyrkien tuottamaan ne fiksummin, nopeammin ja paremmin kuin muut. Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tarjoamalla hyvän hinnan ja korkealaatuisen palvelun. Teemme sen yhdistämällä erityisen palvelumallimme ja automaation. NORIANin perustana on alan parhaat työntekijät ja vahva asiakassitoutumiseen, innovaatioon ja yhdessä tekemiseen perustuva toimintakulttuuri. Me yksinkertaistamme taloushallinnon palvelut ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja saavutamme.

Haluamme olla pitkäaikainen kumppani, joka tarjoaa tuen tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseksi.
NORIAN-bg

Taloushallinnon ja ohjelmistorobotiikan palvelut

Pienet ja keskisuuret sekä kansainväliset asiakkaat

1500 asiakasta Euroopan laajuisesti

Liikevaihto 25 miljoonaa euroa vuonna 2019

600 työntekijää 6 maassa

Meidän arvomme

Asiakas ensin

Vastaamme asiakkaan tarpeisiin ja kehitämme todellista kumppanuutta, joka tuottaa arvoa sekä asiakkaalle että meille.

Sitoutuminen

Olemme proaktiivisia ja teemme töitä menestyäksemme

Tiimityö

Kunnioitamme toisiamme ja arvostamme sekä osaamista että työtyytyväisyyttä

Innovaatio

Pyrimme jatkuvasti kehttymään etsimällä ja toteuttamalla uusia fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja

Löydät 600 työntekijäämme, 14 toimipisteestä ja 6 maasta täältä

Toimipisteet

Olet aina tervetullut vierailemaan meillä. Järjestämme mielellämme tapaamisen, jossa keskustelemme tulevaisuuden tarpeistanne.

NORIANin tarina

NORIANilla on pitkä historia ja ensimmäisiä asiakkaitamme aloimme palvella 1990-luvun loppupuolella. Tämän päivän yritysrakenne muodostettiin virallisesti 1. syyskuuta 2017, kun NORIAN eriytyi omaksi yhtiökseen OpusCapitasta. Samaan aikaan liiketoiminnan osti norjalainen pääomasijoittaja Longship yhdessä Husvika AS:n (omistajana NORIANin CEO Knut Anders Opstad) kanssa. 2018 perustettiin osakasmalli, jolloin useista NORIANin esimiehinä tai erityisosaajina työskentelevistä työntekijöistä tuli NORIANin osakkeenomistajia.

Kansainvälisesti NORIANilla on 14 toimistoa kuudessa eri maassa ja noin 600 työntekijää. Teemme yhteistyötä eri osastojen ja maiden välillä jakaen tukitoiminnot, järjestelmät, erityisosaamisen, ohjeistukset ja yrityskulttuurin. NORIANilla on noin 1500 asiakasta, sekä pieniä, keskisuuria että kansainvälisiä suuryrityksiä eri toimialoilta.

NORIANin työntekijät

NORIAN on rakentanut vahvan ja kilpailukykyisen kulttuurin, joka perustuu asiakaskeskeisyyteen, osaamiseen, laatuun, tiimityöhön, innovaatioihin, proaktiivisuuteen ja sitoutumiseen sekä kansainväliseen kommunikaatioon ja nopeiden muutostilanteiden hallintaan. Olemme perustaneet NORIAN Academyn varmistaaksemme jäsennellyn uusien työntekijöiden perehdytyksen ja kehittääksemme nykyisten työntekijöiden osaamistasoa vastataksemme tulevaisuuden vaatimuksiin. Tavoitteenamme on aina vahvistaa asiakkaitamme, tehdä heidän liiketoiminnastaan kannattavampaa sekä yksinkertaistaa heidän päivittäistä elämäänsä.

NORIANin tavoitteena on olla alan houkuttelevin työnantaja. Hyödynnämme mittaamiseen Great Place To Work -tutkimusta ja sen Trust Indexiä. Tuloksemme on noussut merkittävästi viime vuosina. Vuonna 2021 saavutimme Great Place to Work -sertifikaatin Suomessa.

Löydä uusi tie

Kuinka autamme tekemään liiketoiminnastasi kannattavampaa?

Paranna kannattavuuttasi?

Auktorisoitu tilitoimisto

NORIAN on Taloushallintoliiton hyväksymä auktorisoitu jäsenyritys.

Mitä auktorisointi tarkoittaa?
Taloushallintoliitto on auditoinut NORIANin toiminnan. Auktorisointi varmistaa, että NORIANin toimintatavat, järjestelmät ja taloudellinen tila on tarkastettu ja niitä valvotaan. Auktorisointi on vankka osoitus ammattitaidosta asiakkaille ja sidosryhmille.
Auktorisoitu jäsen on vakavarainen, toiminut alalla vähintään kaksi vuotta ja läpäissyt Taloushallintoliiton tarkastuksen.

Mikä on Taloushallintoliitto?
Suomen Taloushallintoliitto ry on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen yritysten ja yhteisöjen valtakunnallinen toimialaliitto Taloushallintoliitto | Suomen Taloushallintoliitto ry. Se valvoo alan etuja sekä tarjoaa alan yrityksille räätälöityjä palveluita, kuten koulutusta, toimialauutisia ja tutkimuksia.