norian-logo

KIINNOSTUITKO NORIANISTA?

Smart, Smooth & Safe

Tilitoimisto Jyväskylä

 • Pitkän linjan taloushallinnon tekijät ja uudet innovoijat
 • Nimetty paikallinen yhteyshenkilö ja nearshore-palvelut paikallisella kielitaidolla
 • Proaktiivinen kulttuuri ja jatkuva kehittäminen
 • Uusimmat talouden järjestelmät – oikea järjestelmä asiakkaan tarpeisiin
 • Automaation hyödyntäminen talouden prosesseissa

Smart, Smooth & Safe

Tilitoimisto Espoo

 • Rautaiset taloushallinnon ammattilaiset
 • Oma yhteyshenkilö
 • Vaivaton asiointi
 • Modernit talouden järjestelmät
 • Jatkuva kehitys
PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MEIHIN!

Työskentelemme kaikenkokoisten yritysten kanssa

Työskentelemme kaikenkokoisten yritysten kanssa

Tarjoamme parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Tarvitsetko ammattitaitoista kirjanpitäjää avuksesi? Tai taloushallinnon kiireapua määräaikaisesti, esim. vanhempainvapaan ajaksi? Automaatioapua laskujen käsittelyyn? Tukea taloushallinnon prosessien kehittämiseen? Tai parantaa kannattavuuttasi?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisimme olla avuksi.

Paranna kannattavuuttasi
Heidi Langinkoski
Department Manager
Ota yhteyttä

Matka kohti kannattavuutta

Olemme tilitoimisto, joka palvelee paikallisia yrityksiä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa). Norian tarjoaa ammattitaitoiset kirjanpitäjät, modernit järjestelmät ja taloushallinnon automaatio-osaamisen – kaikki saman katon alta. Nimetty asiantuntija vastaa siitä, että saat kirjanpidon raportoinnin oikein ja ajallaan.
Vapauta aikaasi talouden tehtävistä ja anna meidän hoitaa kirjanpitosi luotettavasti ja tehokkaasti.

Heidi Langinkoski
Department Manager
Ota yhteyttä
Valitse Teille oikea kumppani

Olemme tilitoimistokumppani, joka palvelee yrityksiä Keski-Suomen alueella (toimisto Jyväskylässä). NORIAN tarjoaa käyttöönne ammattitaitoiset kirjanpitäjät, ajantasaiset järjestelmät, taloushallinnon automaatio-osaamisen sekä ohjelmistorobotiikkapalvelut. Tämän kaiken saat saman katon alta. Nimeämme kaikille asiakkaillemme oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että saat kirjanpidon raportoinnin oikein ja ajallaan.
Vai vastaako tarvettanne enemmän yksittäisen taloushallinnon prosessin hoitaminen: esimerkiksi ostolaskujen käsittely järjestelmineen ja automaatioineen tai palkanlaskennan osa-alue?
Tai onko teillä tulossa eteen eläköitymisiä tai muita henkilöstön poissaoloja ja tarvitsisitte kiireapu? Me voimme auttaa.

Tilitoimisto Jyväskylä – vapauta aikaasi rutiinitehtävistä ja anna meidän kehittää kirjanpidon prosessejasi.

Työntekijämme

Työntekijämme

Tärkeä menestyksemme kulmakivi on ammattitaitoiset ja kehittämisestä innostuvat työntekijät. Tiimimme koostuu kirjanpidon ammattilaisista ja automaatio-osaajista Suomessa ja nearshore-lokaatiossa Puolassa.
Meillä on vuosikymmenten kokemus eri toimialoilta erityyppisten ja -kokoisten asiakkaiden parissa. Historiamme kirjanpidon parissa juontaa juurensa Jyväskylässä 1990-luvulle.

Palvelumme

NORIAN Tilitoimisto Jyväskylä palvelee sekä isoja että pienempiä yrityksiä taloushallinnon ja automaatiopalveluiden saralla. Autamme teitä viemään kirjanpitonne askelta pidemmälle kohti automaattista laskujen käsittelyä ja raportointia.

Nimetty asiantuntija vastaa kirjanpitonne oikea-aikaisesta raportoinnista. Meiltä saat sekä talouden palvelut että järjestelmät tarpeidesi mukaan.

Hyödynnämme yhteistyökumppaneidemme viimeisimpiä järjestelmäratkaisuja, lisäämme mukaan oman automaatio- ja kirjanpito-osaamisemme ja valitsemme yhdessä teille parhaiten soveltuvan ratkaisun.
Pienemmälle asiakkaalle se voi tarkoittaa Netvisor-järjestelmän hyödyntämistä ja isomman asiakkaan osalta voimme työskennellä esimerkiksi asiakkaan omassa SAP-ympäristössä.

 • Kirjanpito ja tilinpäätös
 • Ostolaskut
 • Myyntilaskut
 • Palkanlaskenta ja Matkalaskut

 • Veroilmoitukset
 • Raportointi
 • Prosessien automatisointi
 • Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly

 • Ostolaskut
 • Myyntilaskut
 • Kirjanpito ja tilinpäätös
 • Palkanlaskenta
 • Veroilmoitukset
 • Raportointi
 • Prosessien automatisointi
 • Ohjelmistorobotiikka

Taloushallinnon palvelut erikokoisille asiakkaille

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin skaalautuvan palvelumallin, joten toimintanne kasvaessa/ kansainvälistyessä tarjoamme teille taloushallinnon ja automaatiopalvelut yhden NORIAN-kumppanin kautta.

Taloushallinnon palvelut erikokoisille asiakkaille

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin skaalautuvan palvelumallin, joten toimintanne kasvaessa/ kansainvälistyessä tarjoamme teille taloushallinnon ja automaatiopalvelut yhden NORIAN-kumppanin kautta.

bild-jessica

Pienet yritykset

NORIAN Tilitoimisto Jyväskylä: Kirjanpitokumppani sinulle, joka haluat keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja jättää talouden tehtävät asiantuntijan tehtäväksi.

Kaikki samassa järjestelmässä

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset talouden järjestelmät (esim. Netvisor). Ei enää papereiden pyörittelyä, vaan kaikki hoituu sähköisesti ja sinulla on aina ajantasainen tieto ja näkyvyys talouden lukuihin samassa järjestelmässä, jossa kirjanpitäjäsi työskentelee. Ketterät mobiilisovellukset on helppo kytkeä osaksi palvelua.

Keskisuuret yritykset

Toimimme sekä Asiakkaiden omissa järjestelmäympäristöissä (mukaan lukien SAP) tai hyödynnämme NORIANin tarjoamia yhteistyökumppaneiden järjestelmiä (esim. Netvisor, Microsoft O365 Business Central, Basware P2P, OpusCapita IPA ja Xledger) Asiakkaan tarpeiden mukaan. Pilviratkaisut mahdollistavat reaaliaikaisen pääsyn tietoihin. Integraatioiden avulla siirrämme tiedot tarvittaessa omaan raportointijärjestelmääsi. Asiantuntijoidemme apuna toimivat virtuaaliset työkaverit, jotka mahdollistavat palveluiden tarjoamisen tehokkaasti ja turvallisesti.

Toimitko kansainvälisesti? Palvelumallimme on sama kaikissa NORIANin toimintamaissa: Suomi, Ruotsi, Norja, Saksa, Puola ja Liettua. Lisäksi olemme osa ECIT-konsernia, jolla on toimistot myös Tanskassa, Iso-Britanniassa, Serbiassa ja Romaniassa. Harmonisoimme taloushallinnon prosessit ja hyödynnämme automaatio-osaamistamme yli rajojen. Voimme tuottaa palvelu joustavasti eri toimintamaistamme.

Saat aina nimetyn palvelupäällikön huolehtimaan tarpeistasi.

Vaivaton palvelun aloitus
Räätälöimme tarpeisiisi toimivan ratkaisun – oli kyseessä sitten yksittäisen prosessin osa-alue (esim. ostolaskut), kirjanpidon tehtävät pienemmille yhtiölle tai taloushallinnon tehtävät konserneille.
Nimeämme yrityksellenne palvelupäällikön, joka vastaa palvelunne käynnistyksestä.

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin soitamme sinulle.

Systemaattinen tapa palvelun aloittamiseksi

Meiltä saat toimivan ratkaisun – oli kyse sitten yksittäisistä talouden tehtävistä tai koko taloushallinnon hoitamisesta. Varaa aika kanssamme ja räätälöidään palvelukokonaisuutemme juuri sinulle sopivaksi.

Tilitoimisto Espoo tarjoaa nimetyn palvelupäällikön, joka vastaa siitä, että palvelun aloitus sujuu mutkattomasti.

Ota ensimmäinen askel kohti kumppanuutta!

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja palaamme asiaan.

norian-logo

Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme. Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme. Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.